ŞIRNAK / MERKEZ - Mehmetçik İlkokulu

Ock

Doğamızda bulunan bitkilerin ve taşların hayatımızdaki yeri ve bizim için önemi hakkında araştırma yaptık. Taşların ve bitkilerin kullanım alanlarını, özelliklerini ve faydalarını öğrendik ve herkese anlattık.

3-C sınıfı olarak hazırladığımız Doğa Müzemize Hoş Geldiniz

Ock

Dilimizin Zenginlikleri  Pano Çalışması,  Etkinlikle öğrencilerin dilimizin zenginliklerini farketmeleri amaçlanmaktadır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. Yıl Dönümünde Mehmetçik İlkokulu olarak 1-A Sınıf Öğretmenimiz Elif Nur Özçalık rehberliğinde hazırlanan anma programını öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde sundu. SAYGI VE MİNNETLE.

Kas

3-B Sınıfı Öğrencimiz Sena Nur İLÇİ 10 Kasım konulu resim yarışmasında 1. oldu ve hediyesini Elif Nur öğretmenden aldı. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı kapsamında 3-B Sınıf Öğretmenimiz Şeyma Nur Öğütgen rehberliğinde öğrencilerimiz kutlama programını başarıyla sundular.

Ekm

Mehmetçik İlkokulu olarak bütün sınıfların katıldığı "Cumhuriyet Bayramı" konulu resim yarışmamızda birinciliği 4/B sınıfı öğrencimiz Muhammed Rodar Aykal aldı. Okul müdürümüz Abdullah Oğrak öğrencimizi tebrik edip hediyesini alkışlar eşliğinde verdi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için ortak çalışmalarla sınıflarımızı süsledik. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin beraber yaptığı çalışmalarla panolar, kapılar, pencereler ve sınıflar Cumhuriyet renklerine büründü. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün hediyesi Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Ekm

Şırnak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine çağrı merkezinin çalışmaları hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimize acil çağrı yapılmasını gerektirecek durumlarda birden çok numara yerine tek bir numarayı ( 112 ) aramaları gerektiği belirtildi. Yapılan bilgilendirmenin ardırdan öğrencilerimize "Acil Durum Klavuzu" ve broşürler dağıtıldı.

Okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilgilendiren Şırnak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ekibine teşekkür ederiz.