ŞIRNAK / MERKEZ - Mehmetçik İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3/B ve 3/C sınıfı öğrencilerinin kendi aralarında düzenlediği "Çanakkale Zaferi" konulu resim yarışmasında 3/B sınıfından Nazdar ELÇİ ve 3/C sınıfından  Ezel Zerya ATILGAN 1. olup, hediyelerini aldılar.

Mrt

Türkiye Kızılay Derneği tarafından Şırnak İl Merkezinde düzenlenen Zeka Oyunları Yarışmasına öğrencilerimiz katıldı. Okulumuz 2-B sınıfı öğrencilerinden Ali Hamza ÇAKAN 1.Oldu. Ögrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

3/A Sınıfı öğrencileri, okulumuzda bulunan bütün sınıfları gezerek plastik atıkların doğaya verdiği zararlar, suyun tasarruflu kullanmı ve plastik geri dönüşüm kutusu ile ilgili hazırladıkları çalışmalarını sundular.

Mrt

18MartÇanakkaleZaferi'mizin 106. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanlarımızı, vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anmak için program düzenlendi.

Okulumuz Bahçesinde gerçekleşen törene bütün öğrencilerimiz katıldı.

Mrt

Okulumuz 4-B sınıfı ögrencileri, sınıfları tek tek gezerek geri dönüşüm kutularının doğru kullanımı hakkında öğrencilere bilgiler verdiler.

Mrt

Okulumuzda ve sınıflarımızda bulunan panoları, Yeşilay Haftası için hazırladık.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini bahçemizde yaptığımız İstiklal Marşı töreni ile sonlandırdık.

Ock

3.sınıflar arası düzenlenen bilgi yarışmasında 3-A sınıfı 1. olarak tamamladı.

Ock

Doğamızda bulunan bitkilerin ve taşların hayatımızdaki yeri ve bizim için önemi hakkında araştırma yaptık. Taşların ve bitkilerin kullanım alanlarını, özelliklerini ve faydalarını öğrendik ve herkese anlattık.

3-C sınıfı olarak hazırladığımız Doğa Müzemize Hoş Geldiniz

Ock

Dilimizin Zenginlikleri  Pano Çalışması,  Etkinlikle öğrencilerin dilimizin zenginliklerini farketmeleri amaçlanmaktadır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. Yıl Dönümünde Mehmetçik İlkokulu olarak 1-A Sınıf Öğretmenimiz Elif Nur Özçalık rehberliğinde hazırlanan anma programını öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde sundu. SAYGI VE MİNNETLE.

Kas

3-B Sınıfı Öğrencimiz Sena Nur İLÇİ 10 Kasım konulu resim yarışmasında 1. oldu ve hediyesini Elif Nur öğretmenden aldı. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı kapsamında 3-B Sınıf Öğretmenimiz Şeyma Nur Öğütgen rehberliğinde öğrencilerimiz kutlama programını başarıyla sundular.